Var god vänta...
Hem Kläder & Skor Skor Höga skor ALFA Bukk A/P/S GTX - Sko
ALFA Bukk A/P/S GTX - Sko (526-951-091)
ALFA Bukk A/P/S GTX - Sko (526-951-091)
ALFA Bukk A/P/S GTX - Sko (526-951-091)
ALFA Bukk A/P/S GTX - Sko (526-951-091)
ALFA Bukk A/P/S GTX - Sko (526-951-091)
ALFA Bukk A/P/S GTX - Sko (526-951-091)
Bästsäljare!
-25%

ALFA Bukk A/P/S GTX - Sko

Varunummer:
526-951-091

Nya Grip A/P/S-sulor: Revolutionerande gummiblandning som ger bra fäste på både våta och torra underlag. Konstruerade för jakt och varierad terräng.
Ord. pris 3.999:-
Nu 2.995:-
Du sparar 1.004:-
42
Antal
På lager

Alfa Bukk A/P/S GTX – Skor

Stövlarna har Alfas nya underhållsfria ytmaterial, Alfa Air™, med låg vikt och mycket god andningsförmåga. Extra förstärkning runt hela stöveln ger bättre hållbarhet. GORE-TEX®-membranet gör skorna helt vattentäta, men de kan fortfarande andas, så fötterna förblir torra under alla förhållanden. Skaftens höjd ger extra god stabilitet, medan den dubbla uppsättningen låshakar förenklar individuell anpassning. Bukk A/P/S M har en nyutvecklad, grovt mönstrad sula, och ultraviolett EVA mellansula som ger låg vikt och har utmärkt stötdämpande egenskaper. Sulorna är mjuka och ger ett mycket bra grepp på våta ytor.Specifikationer:


 • Material: Alfa Air™ består av två laminerade lager. Det yttersta materialet är av perforerad microfiber som är väldigt slitstarkt och underhållsfritt. Det andra lagret kan varieras för att uppnå olika egenskaper, exempelvis extra god andningsförmåga, elasticitet eller isolering.
 • GORE-TEX®: Väta hålls ute, medan svett enkelt leds ut ur skorna. Fötterna hålls torra och vid en behaglig temperatur, oavsett väder.
 • Anatomisk utformade iläggssulor, av material som andas och som har god uppsugningsförmåga, gör att skorna känns torra och sköna. Skumkonstruktionen har stötdämpande egenskaper och håller fötterna pigga hela vägen. Sulorna har en antibakteriell yta för att motverka dålig lukt.
 • VIBRAM® GRIP APS är en speciellt framtagen sula från Alfa Sko AS och Vibram®. Mönstret ger ett optimalt grepp och är anpassat till de låga och medelhöga vandringsskorna. Tydligt spår ger ett säkert grepp i ojämn terräng, och den tydliga kanten runt sulan fungerar säkert på stenar och grus. Sulan har också en välformad häl som ger extra bra fäste i nedförsbackar. Mönstret är utformat så att mark och grus inte fastnar. 
 • Förstärkning runt hela underdelen gör skorna slitstarka och ger dem därmed längre livslängd.
 • Impregnerade snören förhindrar att de suger upp vatten.
 • Snörsystemet består av fyra låskrokar på varje stövel. På så vis kan du låsa snörena över fötterna, justera vid vristerna och dra åt skaften. Det ger möjlighet att snöra löst eller hårt vid fot och vrist oberoende av varandra.
 • Tät och stadig passform som ger full kontroll över dina rörelser. Minimal risk för skavsår på hälarna.
 • Utmärkta mekaniska egenskaper, ger bra stabilitet under skornas hela livslängd.
 • Vikt: 630 g per sko/stövel (EU 42)
 • Skafthöjd: 22 cm (EU 42)

alfa-str-guide.jpg

Ditt betyg om detta produkt?
Bli först med att recensera detta produkt