Var god vänta...
Hem Kläder & Skor Skor Låga skor ALFA Knaus Advance GTX - Sko
ALFA Knaus Advance GTX - Sko - Svart (523-951-015)
ALFA Knaus Advance GTX - Sko - Svart (523-951-015)
ALFA Knaus Advance GTX - Sko - Svart (523-951-015)
ALFA Knaus Advance GTX - Sko - Svart (523-951-015)
ALFA Knaus Advance GTX - Sko - Svart (523-951-015)
ALFA Knaus Advance GTX - Sko - Svart (523-951-015)

ALFA Knaus Advance GTX - Sko Svart

Varunummer:
523-951-015

Knaus Advance av Ripstop-textil med förstärkta partier säkrar låg vikt utan att kompromissa med slitstyrkan. GORE-TEX® Vision har mycket goda andningsegenskaper.
1.999:-
40
Antal
På lager

Alfa Knaus Advance GTX – Skor

Knaus Advance av Ripstop-textil med förstärkta partier ger låg vikt utan att kompromissa med slitstyrkan. GORE-TEX® Vision har mycket goda andningsegenskaper och håller fötterna torra även regniga dagar. Loop Lock System ger en nära passform och minskar risken för skavsår. Mellansula i EVA ger bra stötdämpning, medan den mjuka Vibram®-sulan, specialutvecklade för nordiska förhållanden, garanterar ett bra grepp och stabilitet både i marker och på fjäll.Specifikationer:


 • Material: Ett slitstarkt material med låg vikt. En tjock extraförstärkt tråd är invävd med jämna mellanrum. Detta förhindrar att revor utvecklas till större hål.
 • GORE-TEX®: Används till låga och medelhöga skor av hikingmodell, då det krävs extra bra andningsförmåga. Vätan hålls ute, medan svett enkelt leds ut ur skorna. Fötterna hålls torra och vid en behaglig temperatur, oavsett väder eller grad av aktivitet. 
 • Anatomisk utformade iläggssulor, av material som andas och som har god uppsugningsförmåga, gör att skorna känns torra och sköna. Skumkonstruktionen har stötdämpande egenskaper och håller fötterna pigga hela vägen. Sulorna har en antibakteriell yta för att motverka dålig lukt.
 • VIBRAM® GRIP APS är en speciellt framtagen sula från Alfa Sko AS och Vibram®. Mönstret ger ett optimalt grepp och är anpassat till de låga och medelhöga vandringsskorna. Tydligt spår ger ett säkert grepp i ojämn terräng, och den tydliga kanten runt sulan fungerar säkert på stenar och grus. Sulan har också en välformad häl som ger extra bra fäste i nedförsbackar. Mönstret är utformat så att mark och grus inte fastnar. 
 • Mycket lätta och stötdämpande.
 • Förstärkta tår och hälar gör skorna slitstarka och ger längre livslängd.
 • Tät och stadig passform som ger full kontroll över dina rörelser. Minimal risk för skavsår på hälarna.
 • Impregnerade snören förhindrar att de suger upp vatten.
 • Easy entry-hälla baktill på skorna gör de enklare att ta av och på.
 • Vikt: 400 g per sko/stövel (EU 42)
 • Skafthöjd: 7 cm (EU 42)

alfa-str-guide.jpg

Ditt betyg om detta produkt?
Bli först med att recensera detta produkt