Var god vänta...
Hem Kläder & Skor Skor Höga skor ALFA Orre A/P/S GTX W
ALFA Orre A/P/S GTX W - Sko (504-951-071)
ALFA Orre A/P/S GTX W - Sko (504-951-071)
ALFA Orre A/P/S GTX W - Sko (504-951-071)
ALFA Orre A/P/S GTX W - Sko (504-951-071)
ALFA Orre A/P/S GTX W - Sko (504-951-071)
ALFA Orre A/P/S GTX W - Sko (504-951-071)

ALFA Orre A/P/S GTX W Sko

Varunummer:
504-951-071

En lätt, halvhög fjällkänga med extra stöd för fotlederna och speciellt framtagen för att bäras i fjäll- och låglandskap. Sulorna är anpassade efter nordiska förhållanden. De är stabila även i de mest utmanande terränger och ger bra grepp även vid våta underlag. Smalare damläst.
3.499:-
37
Antal
På lager

Alfa Orre A/P/S GTX W – Damsko

En lätt, halvhög fjällkänga med extra stöd för fotlederna och speciellt framtagen för att bäras i fjäll- och låglandskap. Orre A/P/S GTX har ett yttermaterial av Alfa Air™, vilket gör skorna underhållsfria, och GORE-TEX® membran som ger en god andningsförmåga så att fötterna alltid känns behagliga. Den nyutvecklade, grovmönstrade sulan är mjuk, men har ändå en bra stabilitet. Sulorna, som är specialutvecklade för nordiska förhållanden, garanterar ett bra grepp och stabilitet i de mest utmanande terränger. Särskilt på våta underlag. Ultralett EVA mellansula ger låg vikt och bra stötdämpande egenskaper. Orre A/P/S GTX W har en smalare damläst.Specifikationer:


 • Material: Alfa Air™ består av två laminerade lager. Det yttre materialet är i perforerad mikrofiber, som är mycket slitstark och underhållsfri. Det andra lagret kan varieras för att ge olika egenskaper, såsom bättre andning, elasticitet eller ytterligare isolering.
 • GORE-TEX® PERFORMANCE COMFORT: Väta hålls ute, medan svett enkelt leds ut ur skorna. Fötterna hålls torra och vid en behaglig temperatur, oavsett väder. 
 • Anatomisk utformade iläggssulor, av material som andas och som har god uppsugningsförmåga, gör att skorna känns torra och sköna. Skumkonstruktionen har stötdämpande egenskaper och håller fötterna pigga hela vägen. Sulorna har en antibakteriell yta för att motverka dålig lukt.
 • VIBRAM® GRIP APS är en speciellt framtagen sula från Alfa Sko AS och Vibram®. Mönstret ger ett optimalt grepp och är anpassat till de låga och medelhöga vandringsskorna. Tydligt spår ger ett säkert grepp i ojämn terräng, och den tydliga kanten runt sulan fungerar säkert på stenar och grus. Sulan har också en välformad häl som ger extra bra fäste i nedförsbackar. Mönstret är utformat så att mark och grus inte fastnar. 
 • Utmärkta mekaniska egenskaper, ger bra stabilitet under skornas hela livslängd.
 • Mycket lätta och stötdämpande.
 • Resår överst vid skaften håller kvistar, skräp och småsten ute.
 • Gummiförstärkning runt hela skon gör skorna vattentäta.
 • Impregnerade snören förhindrar att de suger upp vatten.
 • Vikt: 450 g per sko/stövel (EU 38)
 • Skafthöjd: 14 cm (EU 38)

alfa-str-guide.jpg

Ditt betyg om detta produkt?
Bli först med att recensera detta produkt