Var god vänta...
Hem Kläder & Skor Skor Låga skor ALFA Varde A/P/S GTX - Sko
ALFA Varde A/P/S GTX - Sko (567951-1410)
ALFA Varde A/P/S GTX - Sko (567951-1410)
ALFA Varde A/P/S GTX - Sko (567951-1410)
ALFA Varde A/P/S GTX - Sko (567951-1410)
ALFA Varde A/P/S GTX - Sko (567951-1410)
ALFA Varde A/P/S GTX - Sko (567951-1410)

ALFA Varde A/P/S GTX - Sko

Varunummer:
567951-1410

En lätt terrängsko med tight passform. Det underhållsfria yttermaterialet AlfaAir™ behöver endast sköljas av och inte underhållas på annat sätt.
2.299:-
45
Antal
På lager

Alfa Varde A/P/S GTX

En lätt terrängsko med tight passform. Det underhållsfria yttermaterialet AlfaAir™ behöver endast sköljas av och inte underhållas på annat sätt. Kombinerat med GORE-TEX Surround System, som ventilerar 360° runt foten, är dessa kängor vattentäta och bekväma hela dagen. På grund av det ventilerande systemet där vatten penetrerar luftkanalerna kan man uppleva en kall känsla i våta förhållanden. Men tack vare GORE-TEX-membranet blir fötterna inte blöta. Den lätta EVA-mellansulan är stötdämpande och yttersulan med Vibram® Grip A/P/S är mjuk utan att kompromissa med grepp eller torsionsstyvhet i torr och våt terräng.

Specifikationer:

 • Materialer: Alfa Air™ består av laminerade lager. Ytmaterialet är perforerat mikrofiber som är underhållsfritt, extremt hållbart och har god andningsförmåga. De andre lagren kan varieras för att tillhandahålla produktspecifika egenskaper, såsom extra isolering, elasticitet eller andningsförmåga. Den goda andningsförmågan i Alfa Air™säkrar komfortabla fötter själv på varma dagar. Kängor med Alfa Air™ är perfekta 3-säsongers kängor, mycket väl lämpad för uthomshusaktivitet från sen vår til tidig höst.
 • GORE-TEX Surround: Den unika Surround ™-teknologin kombinerar 100 % vattentäthet och andningsförmåga på ett mycket innovativt sätt, och används i våra low- och mid-A/P/S-vandringsskor. Genom att inkludera ett andningsbart system med luftkanaler under foten maximeras användarvänligheten i måttliga till varma förhållanden och under höga aktivitetsnivåer. Observera att den öppna strukturen låter vatten tränga igenom luftkanalerna på sidan, till exempel om du går i vatten eller i ett träsk. Många kommer att uppleva detta som en lite märklig känsla, eftersom dina fötter blir svala av vattnet. Detta påverkar inte skons förmåga att hålla fötterna torra. Den vattentäta GORE-TEX-innerstrumpan garanterar det. Surround™-teknologin kan till och med användas för att kyla dina fötter på en varm sommardag, utan att de blir blöta.
 • En anatomiskt utformad innersula som håller fötterna torra och bekväma i andningsbara material med stor absorption. Skumkonstruktionen ger stötdämpning och komfort för trötta fötter. Den antibakteriella ytan hjälper till att förhindra lukt.
 • En ventilerande-L-board med inbyggda luftkanaler under foten. Systemet kommer snabbt att leda bort svett och värme från foten och transportera det ut ur skon.
 • Grip APS är en specialtillverkade sula, utvecklad genom Alfa i samarbete med Vibram®. Rengöringen är självrengörande och ger optimal grepp i stövlarna. Definierade knoppar ger bra dragkraft i ojämn terräng och den definierade sågkanten garanterar utmärkt grepp på steniga ytor.
 • Stötdämpande mellansula med låg specifik vikt, där dämpning och stabilitet är anpassad till skons avsedda användningsområde.
 • En vanlig och stabil passform ger fullständig kontroll, medan den runda hälformen minskar risken för blåsor.
 • Förstärkning runt hela underdelen av skon som ger extra hållbarhet och förlänger kängans livslängd.
 • ALFA använder endast impregnerade skosnören för att förhindra uppsugning av vatten, enligt GORE-TEX-standarden.
 • VIKT: 475 g pr sko/känga (EU 42)
 • SKAFTHÖJD: 7.0 cm (EU 42)

alfa-str-guide.jpg

Ditt betyg om detta produkt?
Bli först med att recensera detta produkt