Var god vänta...
Hem Kläder & Skor Skor Låga skor ALFA Varde A/P/S GTX W - Dam - Sko - Sort
ALFA Varde A/P/S GTX W - Dam - Sko - Sort (564-951-1410)
ALFA Varde A/P/S GTX W - Dam - Sko - Sort (564-951-1410)
ALFA Varde A/P/S GTX W - Dam - Sko - Sort (564-951-1410)
ALFA Varde A/P/S GTX W - Dam - Sko - Sort (564-951-1410)
ALFA Varde A/P/S GTX W - Dam - Sko - Sort (564-951-1410)
ALFA Varde A/P/S GTX W - Dam - Sko - Sort (564-951-1410)

ALFA Varde A/P/S GTX W Dam - Sko - Sort

Varunummer:
564-951-1410

En lätt terrängsko med tät passform. Det underhållsfria yttermaterialet AlfaAir™ behöver inte underhållas på annat sätt än att sköljas av.
 • Sex Male, Female
 • Color2 Sort
 • Size (shoes) 40
 • Type Lave tursko
2.299:-
38
39
Antal
På lager

Alfa Varde A/P/S GTX W

En lätt terrängsko med tät passform. Det underhållsfria yttermaterialet AlfaAir™ behöver inte underhållas på annat sätt än att sköljas av. Kombinerat med GORE-TEX® Surround System, som andas 360° runt foten är dessa skor vattentäta och andas mycket väl för en hög bekvämlighet under hela dagen. Tack vare det här andningsbara systemet där vatten kan penetrera luftkanalerna kommer man vid aktivitet i våt terräng kunna uppleva en kall känsla, då vattnet omsluter foten. Tack vare GORE-TEX® membranen blir man ändå inte blöt om fötterna. Den lätta EVA mellansulan är stötdämpande och yttersulan Vibram® Grip A/P/S är mjuk utan någon förlust på grepp och vridningsstabilitet i torr och våt terräng. Varde A/P/S Women har en smalare damläst och sitter perfekt på fötterna hos fjällglada kvinnor.

Varde A/P/S GTX har en något smalare passform än andra ALFA modeller och många väljer därför en storlek större än normalt hos Varde A/P/S GTX.


Specifikationer:

 • Material: Alfa Air™ består av laminerade lager. Det yttersta materialet är ett perforerat mikrofiber som är slitstarkt, underhållsfritt och har god andningsförmåga. Insidan kan varieras för att ge olika användaregenskaper, som extra andningsförmåga, elasticitet eller isolering. Den goda andningsförmågan i Alfa Air™ materialet garanterar bekväma fötter även på varma dagar. Sko med Alfa Air™ överdel är perfekta 3-säsongsskor, väl lämpade för utomhusaktiviteter från senvår till tidig höst.
 • GORE-TEX Surround är en teknologi som kombinerar 100% vattentäthet och väldigt god andningsförmåga på ett mycket innovativt vis, och används på våra låga och medelhöga A/P/S vandringsskor. Teknologin garanterar extra bra andningsegenskaper då skorna också andas under fötterna genom luftkanaler som ventileras ut på sidan av skorna. Vatten stängs ute, medan svetten enkelt avdunstar från hela foten. Sko med surround-teknologin lämpar sig bäst till bruk i varma miljöer, och teknologin garanterar att dina fötter är torra och bekväma även vid höga temperaturer eller hög aktivitet. Vi är uppmärksam på att de här skornas öppna konstruktion gör att vattnet också kan tränga in genom luftkanalerna på sidan, om man exempelvis trampar i vatten eller myr. Många kommer då uppleva en lite ovan/konstig känsla när fötterna blir avkylda av vattnet. Detta är helt normalt och har ingen betydelse när det kommer till att hålla dina fötter torra - den vattentäta GORE-TEX innerstrumpan tar hand om det. Den här egenskapen kan också användas till att kyla ned fötterna en varm sommardag utan att man blir blöt.
 • Formad iläggssula i ett fuktabsorberande EVA-material som andas. Skumkonstruktionen har stötdämpande egenskaper för god bekvämlighet.
 • Ventilerande innersula med inlagda luftkanaler under foten. Svett och värme förs snabbt bort från foten och ut av skon.
 • Grip APS är en specialutvecklad sula från Alfa Sko AS och Vibram®. Mönstret ger ett optimalt sulgrepp och är anpassat till våra låga- och medelhöga vandrings/hikingskor. Definierade dubbar ger ett säkert grepp i ojämn terräng, och den definierade kanten runt sulan ger ett bra fäste på sten och grus. Sulan har också en väldefinierad häl som ger extra bra fäste i nedförsbackar. Mönstret är designat så att jord och grus inte fäster.
 • Stötabsorberande mellansula med låg egenvikt, där dämpning och stabilitet är anpassat till bruksområdet. 
 • Tät och stadig passform som ger full kontroll över dina rörelser, rund hälkappa som minimerar risken för skavsår.
 • Hälgaloschering runt hela nedre delen av skon som ger extra slitstyrka och förlänger skons livslängd.
 • Alfa använder endast impregnerade skosnören för att hindra att de drar åt sig vatten, enligt GORE-TEX standard.
 • Vikt: 390 g per sko/stövel (EU 38)
 • Skafthöjd: 6,0cm (EU 38)

alfa-str-guide.jpg

Ditt betyg om detta produkt?
Bli först med att recensera detta produkt