Var god vänta...
Hem Kläder & Skor Skor Höga skor Baffin Kootenay - Sko - Svart
Baffin Kootenay - Sko - Svart (LITE-M001-BK1)

Baffin Kootenay - Sko - Svart

Varunummer:
LITE-M001-BK1
1 recensioner
Skriv en recension

Baffin Kootenay från Ultralite-serien är en vidareutveckling av vinterskon, där komfort möter hållbarhet utan att det går ut över stil eller skydd.
2.199:-
48 1/2
Antal
På lager

Baffin Kootenay

Baffin Kootenay från Ultralite-serien är en vidareutveckling av vinterskon, där komfort möter hållbarhet utan att det går ut över stil eller skydd. Med ett andningsbart, vattenbeständigt övre skaft och en varm avtagbar liner med B-Tek Lite isolering, skyddar den här serien bra i temperaturer från 5C till -50C. Sulan har Polar Gummi kontaktpunkter för bra grepp på snö och is och är extra halksäkra.


Funktioner: 

  • Avtagbara innerstövlar med B-tek Lite isoleringssystem.
  • Superlätt skal/sula med Airgrip mellansula och Polar Gummi yttersula med bra grepp.
  • Högt skaft med snölås. Enkel och funktionell åtstramning med snabblås.


Specifikationer: 

  • Temperaturgradering: Ner till -50°C


Ditt betyg om detta produkt?
Lazze R
Baffin Kootenayv style lite-m001 COLOR CAC Dim AAA size 12 streckkod 59781871866 köpte jagh för ca 2 år sedan och har används under vinterperiod då ca 6 månader totalt. köptes på jaktiabutiken i luleå med artikelnr 17121074 för 2395 kr. Köpte dom för att är lättare än många andra vinterskor och snölås funterar bra. Men potentiella förbättringar finns bl a pga undersulan längst fram vid tån har lossnat och jag har nu limmat två gånger. Innerskon har nötts vid ankeln på höger sida så snart finns risk för att ett hål uppstår. Föreslår också att skon förses med remmar av bättre kvalitet - remmens ytterhölje har kapsejsat. I mina skor har jag lagt in extra sulor i botten för att lättare torka skon till nästa användning, föreslår därför att skon uppgraderas med dylik absorbent. Mvh Lars Rönnbäck Kompanivägen 21 Lgh 1501 97444 Luleå - 0708 178314 - ironnback@hotmail.com