Var god vänta...
Hem Klockor & Glasögon Glasögon Sportglasögon Bliz Fusion Nano Optics Black
Bliz Fusion Nano Optics Black (52105-14N)
Bliz Fusion Nano Optics Black (52105-14N)
Bliz Fusion Nano Optics Black (52105-14N)
Bliz Fusion Nano Optics Black (52105-14N)

Bliz Fusion Nano Optics Black

Varunummer:
52105-14N
EAN:
7318480115583

Du och Fusion har många likheter. Ni är starka, flexibla och oslagbara!
 • Type Sportsbriller
 • Sex Unisex
1.099:-
Antal
På lager 14 Skickas normalt samma arbetsdag

Bliz Fusion Nano Optics

Du och Fusion har många likheter. Ni är starka, flexibla och oslagbara! Detta är en unik modell med avancerade tekniska funktioner och har även anpassningsalternativ - vilket ger optimal komfort. De är mycket lätta och har en så kallad "Jawbone technology", vilket innebär att du kan ta bort den nedre delen av ramen under linserna för att skapa mer ventilation och en bredare betraktningsvinkel.

Nano Optics Nordic Light kan sammanfattas i ett ord: ja. "Kan det ..", ja. "Har de .." också, ja. Detta objektiv ger minimal bildförvrängning och en avancerad flerskiktsbeläggning så att du kan se saker tydligare även när du övervinner dina egna gränser. Nordic Light delen garanterar tydlig och skarp syn i platt ljus. Genom att filtrera bort vissa delar av ljuset får du högre kontrast och en bättre överblick över saker.

Både nässkydd och stavar är justerbara, detta för att skapa oslagbar komfort. Den breda cylindriska linsen är ventilerad och maximerar synfältet. Fusion är utrustad med «Hydro Lens Tech ™». En typ av lins med hög optisk kvalitet som säkerställer tydlig sikt under olika väderförhållanden. Denna produkt är det perfekta valet för cykling, skidåkning och andra krävande aktiviteter. Fusion är rätt för dig som värdesätter kvalitet och har höga ambitioner.

Specifikationer: 

 • Nano Optics Nordic Light - teknologi
 • Alla Bliz Active-produkter är CE-märkta, vilket innebär att vi följer de grundläggande hälso- och säkerhetskraven som finns i EU-direktiven för denna produktgrupp.
 • 100% UV-skydd: Bliz Active Eyewear skyddar effektivt dina ögon från skadliga UVA- och UVB-strålar.
 • Linserna är gjorda av okrossbart polykarbonat som är tio gånger mer slagtåligt än plast- eller glaslinser och ger högsta skydd.
 • Detta mycket flexibla högteknologiska material ger mycket låg vikt och utmärkt prestanda under alla väderförhållanden.
 • Bliz Hydro Lens Technology ™ Ett glas som ger en perfekt kurva, maximalt UV-skydd, X-PC okrossbar, hydrofob, anti-rep och om så önskas; Polariserad eller flerbeläggning i ett glas.
 • Näsplattan är justerbar för en bekvämare och optimal passform runt näsan.
 • Vikt: 36g
 • Fusion nedre ramdel, näskudde, etui och tygpåse ingår


Ditt betyg om detta produkt?
Bli först med att recensera detta produkt