Var god vänta...
Hem Klockor & Glasögon Glasögon Sportglasögon Bliz Vision Nano Optics Black
Bliz Vision Nano Optics Black (52101-13N)

Bliz Vision Nano Optics Black

Varunummer:
52101-13N
EAN:
7318480114715

Vision är utrustad med "Hydro Lens Tech". En typ av lins med hög optisk kvalitet som säkerställer klar synlighet under olika väderförhållanden.
  • Type Sportsbriller
  • Sex Unisex
1.099:-
Antal
På lager 11 Skickas normalt samma arbetsdag

Bliz Vision Nano Optics

Om du tar din sport på allvar är du också seriös när det gäller att ta hand om din syn. Det är därför Bliz har utvecklat Vision med din vision i åtanke. En modell så anpassningsbar att du kan göra den till din och bara din. Vision är en tekniskt avancerad modell som är mycket lätt och har en "Jawbone-teknik". Näskuddarna och stavarna kan justeras för optimal komfort. De breda cylindriska linserna har hög optisk kvalitet och maximerar betraktningsvinkeln. Dessutom har glasögonen en extraordinär och effektiv ventilationsegenskap.

Nano Optics Nordic Light kan sammanfattas i ett ord: ja. "Kan det ..", ja. "Har de .." också, ja. Detta objektiv ger minimal bildförvrängning och en avancerad flerskiktsbeläggning så att du kan se saker tydligare även när du övervinner dina egna gränser. Nordic Light delen garanterar tydlig och skarp syn i platt ljus. Genom att filtrera bort vissa delar av ljuset får du högre kontrast och en bättre överblick över saker.

Vision är utrustad med en "Hydro Lens Tech". En lins med hög optisk kvalitet som säkerställer tydlig sikt under olika väderförhållanden. En unik egenskap är att du kan använda en optisk adapter som låter dig justera solglasögonen lika med styrkan du har på dina glasögon (kan köpas separat). Vision är det perfekta valet för cykling, skidåkning och andra krävande multisportar. Här erbjuder Bliz möjligheten till 100% optimal syn speciellt anpassad till din exakta syn!


Specifikationer: 

  • Nano Optics Nordic Light teknik
  • Alla Bliz Active-produkter är CE-märkta, vilket innebär att vi följer de grundläggande hälso- och säkerhetskraven som finns i EU-direktiven för denna produktgrupp.
  • 100% UV-skydd: Bliz Active Eyewear skyddar effektivt dina ögon från skadliga UVA- och UVB-strålar.
  • Den optiska adaptern gör det möjligt att ha inbyggda linser för optimal syn när du utför en sport. Finns som ett tillbehör.
  • Bliz Hydro Lens Technology ™ Ett glas som ger en perfekt kurva, maximalt UV-skydd, X-PC okrossbar, hydrofob, anti-rep och om så önskas; Polariserad eller flerbeläggning i ett glas.
  • Näsplattan är justerbar för en bekvämare och optimal passform runt näsan.
  • Dessa glasögon har öronproppar med gummifriktion
  • Fusion båge, etui och tygpåse ingår


Ditt betyg om detta produkt?
Bli först med att recensera detta produkt