Var god vänta...
 
 

När instinkten räddar liv

För att göra sitt bästa och hålla Norge tryggt är brandmän, polis och andra krävande yrken beroende av att vara i god form och de behöver verktyg som hjälper dem att prestera optimalt. Garmin Instinct är den perfekta träningskompisen både på jobbet och privat.

– Som brandman måste jag ta snabba och kloka beslut i krävande och stressiga situationer. För att minimera risker är det en förutsättning att jag tränar mycket och är i bra form. Garmin Instinct är en viktig del i min vardag, säger brandmannen May Tømmervold.

Tømmervold vet vad hon pratar om. Hon tränar inte bara kontition och styrketräning på jobbet. 2017 blev hon världsmästare i den erkända tävlingen «The World Police and Fire Games» för polis och brandmän i Los Angeles. Hela 10 000 deltagare från 70 nationer deltog. Nästa tävling är i Chengdu 2019. 

När Garmin Instinct kopplas ihop med en kompatibel smartphone, kan du lägga bort telefonen och ta emot SMS, e-post och andra aviseringar direkt på handleden.

 
 
 
 

Total översikt över aktiviteter och stressnivå

Instinct har en inbyggd pulsmätare som ger dig full översikt över aktivitet, stress, sömnmönster och annan hälsodata. Oavsett om du är ute på tur, springer ett lopp eller bara är aktiv i din vardag har Instinct koll på din puls, antal steg, distans, antal brända kalorier och mycket mer. Du kan också kartlägga sömnmönster och REM-cykler.

– Genom pulsvariationen kartlägger Garmin Instinct stressnivån och man kan bli mer uppmärksam på vilka fysiska och känslomässiga situationer som leder till att stressnivån stiger eller sjunker, säger Marcus Bjärneroth, Head of Public and Media Relations på Garmin Nordic.

Garmin Instinct finns i flera olika färger

 

Hitta vägen tillbaka

Garmin Instinct passar också riktigt bra för dig som gillar att vara mycket utomhus och som inte vill följa en speciell rutt. Vädret kan förändras snabbt men TracBack®-funktionen gör att du hittar tillbaka samma spår som klockan har registrerat. Du kommer alltid hem tryggt även om det är dimma, vind, regn eller snö. Instinct är också kompatibel med andra Garmin-enheter, inkl. inReach Mini, VIRB-actionkameror och hundspårningenheter.

 
 


 
Visar 1-5 av 5 objekt
Visar 1-5 av 5 objekt