Var god vänta...
Hem Klockor & Glasögon Klockor Taktiska klockor CASIO G-Shock DW-5600 - Klockor - Svart
CASIO G-Shock DW-5600 - Klockor - Svart (DW-5600BB-1ER)
CASIO G-Shock DW-5600 - Klockor - Svart (DW-5600BB-1ER)
CASIO G-Shock DW-5600 - Klockor - Svart (DW-5600BB-1ER)
CASIO G-Shock DW-5600 - Klockor - Svart (DW-5600BB-1ER)
Bästsäljare!
-24%

CASIO G-Shock DW-5600 - Klockor - Svart

Varunummer:
DW-5600BB-1ER
EAN:
4971850959786
8 recensioner
Skriv en recension

Perfekt för fridykning utan dykutrustning. Armbandsuret är vattenskyddat till 20 bar
 • Color2 Sort
 • Watch size Normal
 • Type Hverdagsklokke
Ord. pris 998:-
Nu 762:-
Du sparar 236:-
Antal
På lager 20+ Skickas normalt samma arbetsdag

 

Smarta lösningar

Casio var år 1983 den första klocktillverkaren som släppte en stötsäker klocka. Under de sista par årtiondena har de förbättrat och perfektionerat G-Shock-teknologin.
Klockan har illuminerat ljus integrerat i urskivan. En självlysande elektronisk panel får hela urskivan att lysa, på så vis är det enkelt att se tiden och säkrar att bakgrundsbelysningen visas i några sekunder efter att ljusknappen släpps. Klockans display har dessutom blinkljus vilket gör att en ljusdiod blinkar så fort den angett tidpunkten för ett alarm, en nedräkningsfunktion eller timsignalen nås.  

Nyttiga funktioner

Klockan är inte bara gjord för att tåla mycket, den innehåller också flera nyttiga funktioner som passar bra i vardagen. Klockan är både stötsäker och vattenbeständig upp till 20 bar. Klockan har dessutom olika integrerade funktioner som stoppur, multialarm, nedräkning och automatisk kalender. Med andre ord är den här klockan utmärkt för alla som behöver en tuff och robust klocka med bra funktionalitet och fin design.

Robust

Casio tog konceptet "armbandsur" från en ren klocka till en informationsapparat avsedd för handleden, deras produktplanläggning var baserad på denna innovativa idé.

Då G-SHOCK-klockorna blev lanserade krossade Casio föreställningen om att en klocka är ett skört prydnadsföremål som man måste hantera försiktigt. G-SHOCK var resultatet av att Casios ingenjörer antog utmaningen att skapa världens starkaste och tuffaste klocka. Den hade trippel-skydd för alla delar, moduler och infattningen, och G-SHOCK bjöd på en radikal, ny typ av klocka som inte lät sig påverkas av starka stötar eller repor.  


Funktioner:

 • Illuminerat ljus
 • Display blinkljus
 • Stoppur
 • 12/24 timmars visning
 • Nedräkningsfunktion
 • Multialarm, timsignal
 • Stötsäker
 • Datumvisning
 • Digital visning
 • Automatisk kalender


  I förpackningen

  • DW-5600BB-1ER

  Tekniska specifikationer

  • Belysning
   En EL-panel (elektroluminiscerande) panel gör att hela urtavlan lyser för enkel avläsning. Innehåller en efterlysningsfunktion som gör att EL-bakgrundsljuset är påslaget några sekunder efter att ljusknappen släppts.
  • Stöttålig
   Stöttålig konstruktion skyddar mot stötar och vibrationer.
  • Displayindikator
   En lysdiod blinkar så snart ett alarm eller en nedräkningstid infaller eller en timsignal ska pipa.
  • Stoppfunktion - 1/100 sek. - 24 tim.
   Noggrann mätning av passerad tid med en knapptryckning. Bråktalet anger måttenheten och timtalet anger den maximala tidmätningen.
  • Tidur - 1/1 sek. - 24 tim.
   För alla som vill veta exakt: Nedräkningstiduren hjälper dig att komma ihåg speciella eller återkommande händelser genom att avge en akustisk signal vid en inställd tidpunkt. Tiden kan ställas in i steg om sekunder och upp till 24 timmar i förväg.
  • Fleralarmsfunktion, timsignal
   Med fleralarmsfunktionen kan du ställa in ett dagligt alarm (endast tidsinställning) eller ett alarm för en viss tid på en viss dag (månads-, dags- och tidsinställning). Talet anger hur många fleralarmsfunktioner som finns. Timsignalen gör att armbandsuret piper varje hel timme.
  • Automatisk kalender
   När den automatiska kalendern har ställts in visas alltid det korrekta datumet.
  • 12/24-timmarsvisning
   Tiden visas antingen i 12-timmarsformat eller 24-timmarsformat.
  • Mineralglas
   Det hårda, reptåliga mineralglaset skyddar klockan mot fula skador.
  • Hartshölje
  • Hartsarmband
   Harts består av syntetharts och är genom sin extrema hållbarhet och flexibilitet det idealiska materialet för armband.
  • 2 år - 1 batteri
   I cirka 2 år förser batteriet klockan med nödvändig energi.
  • Vattenskyddsklassificering (20 bar)
   Perfekt för fridykning utan dykutrustning. Armbandsuret är vattenskyddat till 20 bar (ISO 22810).
  • Mått (B x H x D)
   48,9mm x 42,8mm x 13,4mm
  • Vikt
   ca. 60,0 g

  Ditt betyg om detta produkt?
  Jonas N
  Jättenöjd med klockan. Har använt den dagligen i nio månader. Bra ljus och enkla menyer. Något svårt att trycka in knapparna som är ganska små, men klockan är också liten och smidig för att vara en G-shock så man får helt enkelt ta kompromissen med knapparna. Kan varmt rekommendera klockan och servicen.
  Två g-shock är aldrig fel
  Normalt sover jag aldrig med en klocka men casios digitalklockor är undantaget. Jag tog inte av mig denna på ett par månader, så nöjd så jag uppgraderade till en solcells och radiostyrd liknande, men med annat armband. Jag gilla detta armband mycket och var tveksam till min nya mer normalklockslika i plast, men även om klockan är betydligt tyngre trodde jag denna klocka ändå var tyngst. Jag fick kontrollväga på vågen. Fördelen med denna modell framför den dubbelt så dyra är TIMERN som upprepar sig automatiskt vilket den nya dyrare inte klarar av. Jag skulle rekommendera alla att satsa lite extra på en så ikonisk och högkvalitativ produkt som en Casio g-shock. Ja det finns finare klockor, men g-shocken klarar allt och lite till och är en utmärkt följeslagare genom livet. Den visar korrekt tid och har larm och batteri som räcker några år (solar varianten 10 år och radiokontrollerad bättre tidhållning).
  Newbie
  Grymt snygg klocka! Lätt, klarar allt och jag har full tillit till dess förmåga. Men efter kl 19 en oktoberkväll ser du inte displayen. Då måste lita dig mot en ljuspunkt eller trycka på klockans ljusknapp. Men mitt på dagen är det inga problem med att se tiden trots skarpt solljus eller bländningar. Rekommenderar den lätt pga av sjukt snygg och ett fantastiskt pris.
  Claes A
  Använder den dagligen. Snygg och stilren
  G-chock är ju aldrig fel
  Om den duger åt Seals, brandmän och poliser så duger G-chocks sannolikt åt mig ISO certifierade och 200 m vattentät är ju helt galet och användbart. MINUS: - inte bara är knapparna löjligt små, en av dem är också extra mycket in stoppad bakom plasten. - inte radiostyrd - inte solcell -> batteritid 2 år. - tre sekunders lyse - baksidan skulle gärna få vara i titan. - bara ett larm - bara en timer - ingen databank - lite stor - ett lite skruvat menysystem inte som iconiska F91-W som saknar timer. - hyfsat diskret för att vara vad den är en Godzilla of a watch. PLUSS: + lätt + bekväm (ohårig handled) + 10 gånger mer robust än nödvändigt + väldigt prisvär 800 kr aldrig fel med en "beater watch". + probably one size fits all, mjukt armband. SAMMANFATTNING Troligtvis lämplig för alla vare sig de vill erkänna det eller ej. Troligtvis omöjligt att hitta något motsvarande mekaniskt ur. Stort stöd i vardagen STOPWATCH, ALARM och TIMER. Quarts i all ära men en bit plast håller tiden som en Rolex. Förutom att du vågar använda den, om du tappar eller slarvar bort den är det bara dags att uppgradera 800 kr var det värt att testa en modell. Nästa gång går de solar och radiostyrd för en extra tusing. En g-chock är som ett par indigo RAW-jeans, en vit-, en ljusblåskjorta, eller en marin blå pike tröja.
  OLSSON
  Snygg, låg profil och robust. Smidig och svagt men ikke avslöjande ljus. Väldigt nöjd.
  Mathias
  Det är en casio g-shock. Det är en bra klocka som håller. Ända nackdelen kan vara att knapparn är för små
  Micke
  5 stjärnor för utmärkt service!!