Var god vänta...
Hem Kläder & Skor Skor Höga skor Crispi Kongsvoll EVO GTX Womens
Crispi Kongsvoll EVO GTX Womens - Sko (C04851)

Crispi Kongsvoll EVO GTX Womens Sko

Varunummer:
C04851
1 recensioner
Skriv en recension

Detta är en hög jaktstövel som är utvecklad med fokus på låg vikt och som samtidigt behåller en robusthet som lämpar sig för krävande fjällvandringar.
4.999:-
36
37
38
Antal
På lager

Crispi Kongsvoll EVO GTX Womens

Detta är en hög jaktstövel som är utvecklad med fokus på låg vikt och som samtidigt behåller en robusthet som lämpar sig för krävande fjällvandringar. Stövlarnas överdel är tillverkade i vattenavstötande fullnarvat Nubuckläder och de har Gore-Tex Dual Tech-membran kombinerat med slitstarkt Gore-Tex Ultimate Cordura-membran framtill vid tårna och bak vid hälen. Kombinationen av detta leder till en slitstark stövel som håller dig torr om benen.

Kongsvoll EVO är utrustade med A.B.S.S (Ankle Bone Support System) som ger mycket bra ankelstöd och komfort under en lång dag av jakt. Stövlarna har snörningsemaljer och hakar med låshakar över vristen, som ger säkerhet oavsett snörning på ankelpartiet och fotsulan.

Kongsvoll EVO är utrustade med Vibramsula för bra grepp i all slags terräng. Den har också en väl avrundad hälkappa för optimalt hälgrepp. Den avtagbara Air Mesh EVO-iläggssulan transporterar fuktighet bort från foten. 


Specifikationer: 

  • Skaft: Hög
  • Överdel: Vattenavstötande fullnarvat Nubuckläder, 2.4 - 2.6 mm
  • Membran: Gore-Tex Ultimate
  • Stoppning: Board lasting och A.B.S.S
  • Mellansula:  Stötabsorberande
  • Iläggssula: Air Mesh EVO + Felt + Active Carbons
  • Yttersula: Vibram

Ditt betyg om detta produkt?
L
En väldigt bekväm känga för foten, men som tyvärr känns väldigt hög och stum i sulan. Lite likt en slalompjäxa.