Var god vänta...
Hem Klockor & Glasögon Klockor Pulsklockor GARMIN fenix 5 Plus Sapphire DLC-titan - Klockor - Carbon
GARMIN fenix 5 Plus Sapphire DLC-titan - Klockor - Carbon (010-01988-21)
GARMIN fenix 5 Plus Sapphire DLC-titan - Klockor - Carbon (010-01988-21)
GARMIN fenix 5 Plus Sapphire DLC-titan - Klockor - Carbon (010-01988-21)
GARMIN fenix 5 Plus Sapphire DLC-titan - Klockor - Carbon (010-01988-21)
GARMIN fenix 5 Plus Sapphire DLC-titan - Klockor - Carbon (010-01988-21)
GARMIN fenix 5 Plus Sapphire DLC-titan - Klockor - Carbon (010-01988-21)
GARMIN fenix 5 Plus Sapphire DLC-titan - Klockor - Carbon (010-01988-21)
GARMIN fenix 5 Plus Sapphire DLC-titan - Klockor - Carbon (010-01988-21)

GARMIN fenix 5 Plus Sapphire DLC-titan - Klockor - Carbon

Varunummer:
010-01988-21
EAN:
753759268954
1 recensioner
Skriv en recension

Dessa tåliga, förstklassigt tillverkade klockor har ruttdragningsbara kartor i färg, pulsmätning vid handleden, rymmer upp till 500 låtar och är förberedda för Garmin Pay. Denna version levereras med ram i DLC-titan.
  • Watch function Bluetooth, Pulssensor, Betaling, Barometer, Høydemåler, Smartfunksjoner, Kaloriforbruk, Musikk, GPS, Kompass
  • Watch size Normal
  • Type Sportsklokker

GARMIN fenix 5 Plus Sapphire DLC-titan

  • Denna version levereras med bezel i DLC-titan.
  • Förstklassig multisportsmartwatch med GPS och teknik för pulsmätning vid handleden. Den har även TopoActive färgkartor över Europa med Trendline™ ruttdragning efter popularitet som hjälper dig att hitta och följa de bästa vägarna
  • Passar perfekt för äventyr med sin robusta konstruktion med rostfritt stål eller infattning, knappar och bakre hölje i titan och beläggning av diamantliknande kol (DLC)
  • Lyssna på din favoritmusik från klockan, trådlöst ansluten med Bluetooth®-hörlurar (säljs separat), utan behov av telefon2
  • Med den kontaktlösa betalningslösningen3 Garmin Pay™ kan du göra betalningar med klockan, så att du kan lämna kontanter och kort hemma
  • Inbyggda navigeringssensorer, bland annat treaxlad kompass, gyroskop och barometrisk höjdmätare samt multisatellitfunktion (GPS, GLONASS och Galileo) för bättre registrering i mer krävande miljöer än med enbart GPS
  • Batteriprestanda:4 upp till 10 dagar i smartwatch-läge och 8 timmar i GPS-läge med musik (beroende på inställningar))

Klockor i fēnix 5 Plus-serien för idrottare och utomhusäventyrare är det högpresterande sättet att slå gårdagens prestation och bära med sig kartor och musik. Dessa tåliga, förstklassigt tillverkade klockor har ruttdragningsbara kartor i färg, pulsmätning vid handleden, rymmer upp till 500 låtar och är förberedda för Garmin Pay, vår lösning för kontaktlös betalning.


Leder dig till framgång

Oavsett om du är i staden eller i spåret har alla klockor i fēnix 5 Plus-serien inbyggda kart- och navigeringsfunktioner som hjälper dig att orientera dig och hålla kursen. En förinläst TopoActive-karta i fullfärg över Europa ingår, med kartdata optimerade för navigering och spårning med en enda blick på handleden. Enheten, som passar för löpare och cyklister, har även Trendline ruttdragning efter popularitet, som använder miljontals kilometer med Garmin Connect™-data för att hjälpa dig att springa och cykla som en i lokalbefolkningen – var du än är.


Förstklassiga material, robust prestanda

Klockor i fēnix 5 Plus-serien är skapade för tuffa äventyr och tillverkade av verkligt förstklassiga material. Du kan välja mellan olika finish, som exempelvis infattning i rostfritt stål med PVD-beläggning och infattning i titan och DLC-beläggning. En ljusstark, högupplöst, transflektiv Garmin Chroma Display™ i färg med LED-bakgrundsbelysning garanterar bra läsbarhet i alla omgivande förhållanden, även i starkt solljus. För ökad reptålighet har flera modeller i fēnix 5 Plus-serien ett kraftigt, kupolformat safirglas.


Förbättrad satellitmottagning

Varje fēnix 5 Plus-klocka har, förutom beprövad GPS- och GLONASS-kompatibilitet, Galileo-satellitmottagning, för anslutning även i de mest krävande miljöer. Förutom kartbaserad vägledning har varje klocka också avancerade ABC-sensorer (höjdmätare, barometer och kompass) för situationsberedskap utomhus. Den inbyggda höjdmätaren ger höjddata för noggrann övervakning av höjdskillnader under aktiviteter som vandring, och den lutningskompenserade elektroniska treaxlade kompassen håller kursen åt dig – oavsett om du rör dig eller inte.


Avancerade prestationsvärden

Alla klockor i fēnix 5 Plus-serien är fullmatade med avancerade träningsfunktioner som hjälper dig att övervaka din form och prestation. Använd fysiologiska mätvärden, löpdynamik med mera för att hålla koll på träningsstatistik, mäta dina framsteg och finjustera formen. Träningsstatus utvärderar automatiskt din senaste träningshistorik och dina prestationsindikatorer, så att du får reda på om du är övertränad, håller formen eller har nått din toppform. Ett mått på anaerobisk träningseffekt hjälper dig att se hur träningen förbättrar din förmåga att tänja på gränserna. Du kan även se din totala träningsbelastning. Speciella förinlästa aktivitetsprofiler tillhandahålls för simning, löpning, cykling, vandring, skidåkning, rodd, paddelsurfning och mycket mer. För att öka din motivation hämtar du avancerade träningspass och träningsprogram från Garmin Connect.


Koll på stigningar med ClimbPro

Den här särskilda stigningsfunktionen ger dig realtidsinformation om aktuella och kommande stigningar för förladdade aktiviteter under långa terränglöpningar, mountainbike- eller landsvägsturer.


Pulsmätning vid handleden

Ytterligare ett plus är Elevate™ teknik för pulsmätning vid handleden så att du kan hålla koll på din puls utan att behöva bära något pulsband. Förutom att räkna steg och registrera sömn använder klockan pulsen för räkna ut förbrukade kalorier och kvantifiera intensiteten i din träning. Den mäter också din pulsvariabilitet för att kunna räkna ut träningsbelastningen, så att du kan bedöma vilken aktivitetsnivå din kropp är redo för.


Soundtracket som passar din sport

Har du en låt som får igång dig inför ett lopp eller tufft träningspass? Med fēnix 5 Plus kan du nu njuta av att lyssna utan behov av telefon var du än är, med upp till 500 låtar som ryms direkt i klockan. Det är enkelt att föra över musik och göra en lista med alla dina favoriter, som du kan njuta av var som helst, när som helst via trådlöst anslutna Bluetooth-hörlurar (säljs separat). Du kan även synkronisera dina omsorgsfullt skapade spellistor från utvalda musikstreamingstjänster5 till klockan för mer reklamfri lyssning. Så lämna telefonen hemma när du ger dig ut på en löp- eller cykelrunda – musiken som håller dig igång har du med dig på din handled.


Betala enkelt med klockan på din handled

För att hålla jämna steg med din aktiva livsstil är fēnix 5 Plus förberedd för Garmin Pay, vår lösning för kontaktlös betalning. Använd den till att betala för köp så att du kan susa förbi kassan och lämna kontanter och kort hemma. Det fungerar i stort sett överallt där det finns en skanner för kontaktlösa betalningar.


Håll dig uppkopplad på ett smart sätt

Alla modeller i fēnix 5 Plus-serien har stöd för smartaviseringar när de paras ihop med en kompatibel enhet.6 Ta emot e-post, sms och aviseringar direkt i klockan – oavsett om du vandrar, är på golfbanan eller helt enkelt inte befinner dig vid ditt skrivbord. Andra uppkopplade funktioner är automatiska överföringar till vårt träningscommunity Garmin Connect, live track, GroupTrack7 och delning på sociala medier via våra kostnadsfria appar Garmin Connect och Garmin Connect Mobile.


Allmänt

Glasets materialkupolformat, kemiskt förstärkt glas eller safirglas
Infattningens material

Titan (kan innehålla nickel)

Material i höljetfiberförstärkt polymer med bakre skydd av metall
QuickFit™-klockarmbandingår (22 mm)
Remmens materialsilikon
Höljets storlek, B x L x H47,0 x 47,0 x 15,8 mm
Vikt titan76 g
Vattenklassning10 ATM
Skärmtypläsbar i solljus, transflektiv MIP (memory-in-pixel))
Skärmstorlek, B x H1.2” (30.4 mm) diameter
Skärmupplösning, B x H240 x 240 bildpunkter
Färgskärm
BatteritidSmartwatch: upp till 12 dagar
GPS: upp till 18 timmar
GPS och musik: upp till 8 timmar
UltraTrac-läge: upp till 42 timmar
Minne/historik16 GB

Klockfunktioner

Tid/datum
GPS-tidssynkronisering
Automatiskt sommartid
Larmklocka
Timer
Stoppur
Tid för soluppgång/solnedgång

Sensorer

GPS
GLONASS
Galileo
Garmin Elevate™-pulsmätare vid handleden
Barometrisk höjdmätare
Kompass
Gyroskop
Accelerometer
Termometer

Dagliga smarta funktioner

AnslutningarBluetooth®, ANT+®, Wi-Fi®
Connect IQ™ (hämtningsbara urtavlor, datafält, widgets och appar)
Smartaviseringar
Text response/reject phone call with text (Android™ only)
Kalender
Väder
Musikkontroll
Spelar musik
MusiklagringUpp till 500 låtar
Hitta min telefon
Funktionen Hitta min klocka
VIRB®-fjärrkontroll
SmartphonekompatibilitetiPhone®, Android™
Kompatibel med Garmin Connect™ Mobile
Garmin Pay™

Funktioner för aktivitetsmätning

Stegräknare
Rörelsestapel (visas på enheten efter en viss tids inaktivitet. Gå i några minuter för att återställa den)
Automatiskt mål (lär sig din aktivitetsnivå och ger dig ett dagligt stegmål)
Sömnövervakning (håller reda på total sömn och perioder av rörelse och vilsam sömn)
Förbrända kalorier
Antal våningar upp
Tillryggalagd sträcka
Intensiva minuter
TrueUp™
Move IQ™
KonditionsålderJa (i appen)
Spänningsspårning hela dagen

Fitness Equipment/Gym

Förinlästa profilker för gymaktiviteterStyrketräning, konditionsträning och crosstrainer, trappmaskin, träning i trappor, inomhusrodd och yoga
Cardio workouts
Styrketräning
Automatisk repetitionsräkning

Träning, planering och analys

GPS-fart och -distans
Anpassningsbara datasidor
Anpassningsbara aktivitetsprofiler
Auto Pause®
Intervallträning
Avancerade pass
Hämtningsbara träningsprogram
Auto Lap®
Manuellt varv
Konfigurerbara varvvarningar
VO2 Max
Träningsstatus (gör att du kan se om du tränar effektivt genom att hålla koll på träningsdata, som VO2 max och anaerob tröskel, och jämföra dem med senaste data)
Träningsbelastning (kombinerar puls och VO2 Max för att poängsätta din intensitet under 28 dagar för att se till att du befinner dig inom det optimala intervallet för att nå ditt mål)
Training Effect (aerob)
Training Effect (anaerob)
Anpassningsbara varningsmeddelanden
Ljuduppmaningar
Sluttid
Virtual Partner
Virtual Racer™
Automatiska multisportaktiviteter
Manuella multisportaktiviteter
Vägledning längs banan
Segment (i realtid, Garmin)
Strava-funktioner (Beacon, segment i realtid)
LiveTrack
Group LiveTrack
Skapare för tur- och returbanor (löpning/cykling)
Trendline™-ruttdragning efter popularitet
Pek- och/eller knapplås
Kortkommandon
Bläddra automatiskt
Aktivitetshistorik på klockan

Pulsmätning

Pulszoner
Pulsvarningar
Pulskalorier
Puls – % av max
% HRR
Återhämtningstid
Automatisk maxpuls
HRV-belastningstest (Mäter din pulsvariabilitet i 3 minuter när du står still, för att ge dig en beräknad stressnivå. Skalan för denna är 1 till 100, där låga poäng indikerar lägre stressnivåer.)ja (med kompatibelt tillbehör)
Registrerar pulsen när du simmarja (med HRM-Tri och HRM-Swim)
HR Broadcast (sänder pulsdata via ANT+™ till parkopplade enheter)

Löpningsfunktioner

Förinlästa löpningsprofilerLöpning, löpbandslöpning, terränglöpning
GPS-baserad distans, tid och tempo
Löpdynamikja (med kompatibelt tillbehör)
Vertikal rörelse och kvot vertikal rörelse/steglängd (graden av ”studs” i din löprörelse och förhållandet mellan nack-/fördel och steglängd)ja (med kompatibelt tillbehör)
Markkontakttid och balans (visar hur lång tid under löprörelsen som din fot är i kontakt med marken istället för i luften och ger dig möjlighet att kontrollera din löpsymmetri)ja (med kompatibelt tillbehör)
Steglängd (realtid)ja (med kompatibelt tillbehör)
Cadence (provides real-time number of steps per minute)
Prestationsförhållande (när du sprungit i 6–20 minuter jämförs din realtidskondition med dina genomsnittliga konditionsnivåer)
Mjölksyratröskel (genom analys av ditt tempo och din puls beräknas den punkt där musklerna snabbt börjar bli trötta)ja (med kompatibelt tillbehör)
Löppass
Förutsäg tävlingstider
Stöd för fart- och kadenssensor (med sensor)

Golffunktioner

Avstånd till F/M/B (avståndet till främre, mittre och bakre delen av greenen)
Avstånd till layups/doglegs
Mäter slaglängd (beräknar exakt avstånd för slag från valfri plats på banan)Automatisk
Digitalt scorekort
Statistikspårning (slag, puttar per runda, green- och fairwayträffar och genomsnittlig slaglängd)
Garmin AutoShot™
Automatiska CourseView-uppdateringar
Greenvy med manuell flaggplacering
Hinder och mål på banan
TruSwing™-kompatibel
Rundtimer/total distans

Utomhus- och fritidsaktiviteter

Förinlästa friluftsprofilerVandring, klättring, mountainbikecykling, utförsåkning, snowboardåkning, längdskidåkning, paddelsurfning, rodd, kajakpaddling, Jumpmaster, taktik
Punkt-till-punkt-navigering
Elektroniskt spår i realtid när du förflyttar dig
Tillbaka till start
TracBack®
UltraTrac mode
Runt omkring mig-läge
Höjdprofil
Distans till destination
Indikator för barometrisk trend
ClimbPro™-stigningsplanerare
Trailrun automatisk klättring
Vertikal fart
Totalt uppför/nedför
Framtida höjdprofil
Förinlästa topografiska kartor
Stöd för hämtningsbara kartor
Kompatibel med BaseCamp™
GPS-koordinater
Projicerad waypoint
Sikta och kör
Områdesberäkningja (via Connect IQ™)
Jakt-/fiskekalenderja (via Connect IQ™)
Sol- och måninformationja (via Connect IQ™)
Dubbla nätkoordinater
XERO™-platser

Cyklingsfunktioner

Förinlästa cyklingsprofilerCykling, cykling inomhus, mountainbikecykling, triathlon
Banor (tävla mot tidigare aktiviteter)
Cykelvarv och maximal kraft för varv (med kraftsensor)
Tävla i en aktivitet
Tids-/distansvarning (utlöser ett larm när du nått målet)
FTP (Functional Threshold Power)ja (med kompatibelt tillbehör)
Garmin-cykelkarta (farbar, cyklingsspecifik vägkarta)
Kompatibel med Vector™
Kraftmätarkompatibel (visar kraftdata från tredje parts kompatibla ANT+™-aktiverade kraftmätare)
Kompatibel med Varia Vision™ (skärm som fästs vid huvudet)
Kompatibel med Varia™-radar (bakåtriktad radar)
Kompatibel med Varia™-lampor
Kadens (antalet steg per minut i realtid)ja (ANT+®- och Bluetooth® Smart-sensorer)

Simningsfunktioner

Förinlästa simningsprofilerSimbassäng, simning i öppet vatten, simning/löpning
Simdata för bassäng (längder, distans, tempo, antal simtag/simtagstempo, kalorier)
Identifiering av simtagstyp (frisim, ryggsim, bröstsim, fjärilsim)
Simeffektivitet (SWOLF)
Träningsloggning
Simpass
Simdata för öppet vatten (distans, tempo, antal simtag/simtagstempo, kalorier)
Hjärtfrekvens (realtid under vila, intervalls- och passtatistik under vila och automatisk hämtning av hjärtfrekvens efter simning)ja (med HRM-Tri™ och HRM-Swim™)


Ditt betyg om detta produkt?
Alfred
W.O.W!