Var god vänta...
Hem GARMIN Forerunner 935 - Klockor - Svart
GARMIN Forerunner 935 - Klockor - Svart (010-01746-04)
GARMIN Forerunner 935 - Klockor - Svart (010-01746-04)
GARMIN Forerunner 935 - Klockor - Svart (010-01746-04)
GARMIN Forerunner 935 - Klockor - Svart (010-01746-04)
GARMIN Forerunner 935 - Klockor - Svart (010-01746-04)
GARMIN Forerunner 935 - Klockor - Svart (010-01746-04)
GARMIN Forerunner 935 - Klockor - Svart (010-01746-04)
GARMIN Forerunner 935 - Klockor - Svart (010-01746-04)
GARMIN Forerunner 935 - Klockor - Svart (010-01746-04)
GARMIN Forerunner 935 - Klockor - Svart (010-01746-04)
GARMIN Forerunner 935 - Klockor - Svart (010-01746-04)
GARMIN Forerunner 935 - Klockor - Svart (010-01746-04)
Bästsäljare!
-41%

GARMIN Forerunner 935 - Klockor - Svart

Varunummer:
010-01746-04
EAN:
753759170387

Vem bryr sig om att Forerunner 935 ger en utförlig data om löpdynamik, pulsmätning vid handleden, träningsstatus, FTP och VO2-max? En hängiven idrottare som du som är redo att slå gårdagens resultat.
Ord. pris 4.799:-
Nu 2.847:-
Du sparar 1.952:-
Antal
På lager 50+ Skickas normalt samma arbetsdag

Förstklassig träningsklocka för löpning/triathlon med pulsmätning vid handleden 

 • Erbjuder avancerade löpnings- och multisportfunktioner i en bekväm klocka du kan bära hela dagen. Den väger bara 49 gram
 • Ger höjdändringar med en inbyggd barometer; höjdmätare och elektronisk kompass hjälper dig att orientera dig
 • Utvärderar din träningsstatus för att visa om du tränar för lite eller för mycket och erbjuder ytterligare funktioner för att registrera din prestation
 • Ger avancerad dynamik för löpning, cykling och simning, inklusive balans för markkontakttid, steglängd, kvot vertikal rörelse/steglängd och mer
 • Batteritid: upp till 2 veckor i klockläge, upp till 24 timmar i GPS-läge, upp till 50 timmar i UltraTrac™-läge (med pulsmätning vid handleden) eller upp till 60 timmar i UltraTrac™-läge (utan pulsmätning vid handleden)

Vem bryr sig om att Forerunner 935 ger en utförlig data om löpdynamik, pulsmätning vid handleden, träningsstatus, FTP och VO2-max? En hängiven idrottare som du som är redo att slå gårdagens resultat. Den här förstklassiga träningsklockan för löpning/triathlon hjälper dig att finjustera din träning och återhämtning så att du blir en bättre idrottare.

Passar din handled och din stil

Forerunner 935 Träningsklocka för löpning/triathlon har en så lätt och bekväm design att du gärna bär den hela dagen. 935 är kompatibel med vår serie QuickFit™-armband. Med ett armband som passar varje evenemang kan du enkelt byta från sportigt silikon till klassiskt läder och till och med exklusiv metall.

QuickFit bands

Övervaka din prestation, träning och återhämtning

Hur effektivt är ditt nuvarande träningsprogram? Forerunner 935 hjälper dig att ha koll på din träning och återhämtning så att du kan prestera optimalt på ditt tävlings- eller träningsschema. Träningsstatus är ett nytt verktyg för att övervaka prestation som automatiskt utvärderar din senaste träningshistorik och dina prestationsindikatorer, så att du får reda på om du tränar produktivt, har nått din toppform eller tränar överdrivet. Det nya mätvärdet anaerob träningseffekt öppnar ett kunskapsfönster mot en viktig träningsdimension som talar om hur träningen förbättrar din förmåga att tänja på gränserna. Du kan även se din totala träningsbelastning, som mäter din träningsvolym från de senaste sju dagarna och jämför den med det optimala intervallet för din kondition och senaste träningshistorik.

Training Status

Analysera din teknik

Vi gör det enklare att få fram den information du behöver för att förbättra formen. Låt Forerunner 935 mäta avgörande löpningsdata som du kan använda för att analysera dina prestationer. Biomekaniska mätningar såsom kadens, steglängd, markkontakttid och balans, vertikal rörelse och kvot vertikal rörelse/steglängd är nyckeln till att förstå din form så att du kan leverera ditt bästa på tävlingsdagen. Dessa mätvärden är tillgängliga med tillägg av en kompatibel pulsmätare2 eller kompakta Running Dynamics Pod,som du fäster i midjan. Du kan också dra nytta av funktioner som är till hjälp vid cykling och även simträning. I vattnet håller Forerunner 935 reda på distans, tempo, antal simtag med mera.

Running Dynamics Pod

Längre tid mellan laddningarna

Förläng träningspasset med ett batteri som du kan lita på, även mitt i en triathlon i ironmandistans eller ett ultramaraton. Forerunner 935 har upp till 24 timmars batteritid i GPS-läge och upp till 60 timmar i UltraTrac batterisparläge. När du använder den som en smartwatch i vardagen får du upp till två veckor på en enda laddning.

Spring, sprinta, simma, cykla och kör triathlon

Din rutin är allt annat än rutin. Med Forerunner 935 kan du enkelt variera dig tack vare inbyggda aktivitetsprofiler för löpning (inomhus/utomhus), cykling (inomhus/utomhus), simning (pool/öppet vatten), längdskidåkning, paddelsporter, terränglöpning, vandring, styrketräning och många fler.

Med den automatiska multisportfunktionen kan du under hårda träningspass och duathlon-/triathlonlopp växla sport med bara en knapptryckning. 935 är kompatibel med avancerade träningspass för löpning, cykling och även i simbassängen. Skräddarsy dina träningspass och hämta kostnadsfritt fler på Garmin Connect. Granska sedan dina tidigare prestationer i appen eller dela dem med vänner och familj för att få ökad motivation.

Training Status

Smartare uppkoppling

Smartaviseringar vid handleden är bara början. När den är ihopparad med en kompatibel smartphone3 ger dig Forerunner 935 också tillgång till automatiska överföringar till Garmin Connect, ljuduppmaningar, musikreglage och mycket mer. Låt dina nära och kära följa dina löprundor eller cykelturer i realtid med LiveTrack – eller använd GroupTrack som hjälper dig att hålla koll på dina cykelkompisar under resans gång.

Träna med hjärtat

Pulsmätning vid handleden kan vara ett enkelt val när du vill röra dig obehindrat på tävlingsdagen, men Forerunner 935 ger dig möjlighet att ta del av mycket mer data med tillägget av en kompatibel pulsmätare. En pulsmätare (t.ex. HRM-Run eller HRM-Tri) öppnar för avancerade funktioner såsom mjölksyratröskel och HRV-belastningstestet (heart rate variability).

Training Status

On Your Game, Off the Grid

Med Forerunner 935 kan du med superb GPS- och GLONASS-täckning spåra ännu bättre i mer krävande miljöer än med bara GPS. Dessutom finns det en inbyggd barometer som ger dig höjdinformation i realtid. Vilka aktiviteter kan 935 registrera? Fler än du någonsin trodde var möjligt! Triathlon är bara början, det finns även inbyggt stöd för vandring, rodd, golf, skidåkning, paddle boarding och mycket mer.

Anpassa och koppla upp

Forerunner 935 träningsklocka för löpning/triathlon synkroniseras automatiskt till Garmin Connect, vår kostnadsfria träningscommunity, där du kan granska dina framsteg och även dela via sociala medier. Logga in på Garmin Connect via datorn eller hämta appen Garmin Connect™ Mobile till din kompatibla smartphone. Du kan också anpassa enheten med datafält, kostnadsfria urtavlor från NUUN och även appar som Uber och Accuweather, alla tillgängliga från Connect IQ™.

Garmin Connect Mobile   Garmin Connect Mobile   Garmin Connect Mobile

Ännu mer

Precis som du jobbar Forerunner 935 hårt, hela dagen. Den här klockan blir din partner vid återhämtning med aktivitetsmätning¹ hela dagen som registrerar steg, kalorier och sömn. Den är också kompatibel med vårt utbud av Varia-enheter för ökad medvetenhet vid cykling, inklusive bakåtseende radar, smarta cykellampor och Varia Vision in-sight display. Komplettera din cykel med våra pedalbaserade kraftmätare, Vector 2 (dubbelavkänning) och 2S (enkelavkänning). Vector 2 går att para ihop smidigt med Forerunner för att visa kraft, kadens, vänster/höger balans och cyklingsdynamik, som visar hur och var du genererar kraft.

Gör varje dag till en tävling

Få den extra knuff du behöver för att slå gårdagens resultat med Strava-segment i realtid. Strava Premium-medlemmar kan synkronisera löpnings- och cyklingssegment till sina 935 för feedback i realtid under sina aktiviteter. Få aviseringar när segmentet börjar och slutar, visa topplistor och se dina ansträngningar jämfört med ditt personbästa.

Strava Live Segments

Från plan till prestation med TrainingPeaks

Det finns inget mer tillfredsställande än ett träningspass som utförs perfekt. Med appen TrainingPeaks Connect IQ kan du öppna din dagliga träning direkt på Forerunner 935. Låt sedan enheten vägleda dig genom träningspasset i realtid, komplett med intensitetsmål och intervallens varaktighet direkt från TrainingPeaks. Efter passet kan du automatiskt synkronisera ditt slutförda träningspass tillbaka till TrainingPeaks för detaljerad analys av dina prestationer och mäta dina framsteg mot dina mål.

Löpkraft

Komplettera träningen och ladda ner vår löpkraftapp från Connect IQ till din kompatibla klocka. Löpkraftappen har utvecklats av Garmin Labs och ger dig tillgång till mätvärden – exempelvis hastighet, vertikal rörelse, lutning och till och med lokala vindförhållanden – i syfte att avgöra hur mycket energi du överför på underlaget när du springer. När du vet hur mycket energi du lägger från minut till minut och kilometer efter kilometer kan du på ett bättre sätt lägga band på dig och på så vis undvika att trötta ut dig för snabbt. Den bästa nyheten? Om du redan har rätt Garmin-enhet kostar det ingenting att komplettera din löpning. Allt du behöver är en fēnix® 5/fēnix 5S/fēnix 5X, fēnix Chronos, Forerunner® 935 och ett av följande tre tillbehör: HRM-Run™, HRM-Tri™ eller Running Dynamics Pod. Besök Running Science-sidan om du vill veta mer.

Allmänt

Glasets material

glas

Infattningens material

fiberförstärkt polymer

Material i höljetfiberförstärkt polymer
QuickFit-klockarmband

ja (22 mm)

Remmens material

silikon

Höljets storlek, B x L x H

47 x 47 x 13,9 mm

Skärmstorlek, B x H30,5 mm
Skärmupplösning, B x H240 pixlars diameter
Skärmtypläsbar i solljus, transflektiv MIP (memory-in-pixel)
Vikt49 g
BatteritidUpp till 2 veckor i klockläge, upp till 24 timmar i GPS-läge, upp till 50 timmar i UltraTrac™-läge (med pulsmätning vid handleden) eller upp till 60 timmar i UltraTrac™-läge (utan pulsmätning vid handleden)
Vattenklassning5 ATM
Färgskärm
Minne/historik64 MB

Klockfunktioner

Tid/datumMed datum och larm
GPS-tidssynkronisering
Automatiskt sommartid
Larmklocka
Timer
Stoppur
Tid för soluppgång/solnedgång

Sensorer

GPS
GLONASS
Galileo
Garmin Elevate-pulsmätare vid handleden
Barometrisk höjdmätare
Kompass
Gyroskop
Accelerometer
Termometer

Dagliga smarta funktioner

AnslutningarBluetooth® Smart, ANT+®, Wi-Fi®
Connect IQ (hämtningsbara urtavlor, datafält, widgets och appar)
Smartaviseringar
Kalender
Väder
Musikkontroll
Hitta min telefon
Funktionen Hitta min klocka
VIRB®-fjärrkontroll
SmartphonekompatibilitetiPhone®, Android™, Windows®
Kompatibel med Garmin Connect Mobile

Säkerhets- och spårningsfunktioner

LiveTrack
Group LiveTrack

Funktioner för aktivitetsmätning

Stegräknare
Rörelsestapel (visas på enheten efter en viss tids inaktivitet. Gå i några minuter för att återställa den)
Automatiskt mål (lär sig din aktivitetsnivå och ger dig ett dagligt stegmål)
Sömnövervakning (håller reda på total sömn och perioder av rörelse och vilsam sömn)
Förbrända kalorier
Antal våningar upp
Tillryggalagd sträcka
Intensiva minuter
TrueUp
Move IQ
KonditionsålderJa (i appen)
Spänningsspårning hela dagen

Träningsredskap/gym

Tillgängliga profilker för gymaktiviteterIndoor Rowing, Strength Training and Cardio Training
Konditionsträning
Styrketräning
Automatisk repetitionsräkning

Träning, planering och analys

GPS-fart och -distans
Anpassningsbara datasidor
Anpassningsbara aktivitetsprofiler
Auto Pause®
Intervallträning
Avancerade pass
Hämtningsbara träningsprogram
Auto Lap®
Manuellt varv
Konfigurerbara varvvarningar
VO2 Max
Träningsstatus (gör att du kan se om du tränar effektivt genom att hålla koll på träningsdata, som VO2 max och anaerob tröskel, och jämföra dem med senaste data)
Träningsbelastning (kombinerar puls och VO2 Max för att poängsätta din intensitet under 28 dagar för att se till att du befinner dig inom det optimala intervallet för att nå ditt mål)
Training Effect (aerob)
Training Effect (anaerob)
Anpassningsbara varningsmeddelanden
Ljuduppmaningar
Sluttid
Virtual Partner
Virtual Racer™
Automatiska multisportaktiviteter
Manuella multisportaktiviteter
Vägledning längs banan
Segment (i realtid, Garmin)
Strava-funktioner (Beacon, segment i realtid)
Pek- och/eller knapplås
Kortkommandon
Bläddra automatiskt
Aktivitetshistorik på klockan
Physio TrueUp

Pulsmätning

Pulszoner
Pulsvarningar
Pulskalorier
Puls – % av max
% HRR
Återhämtningstid
Automatisk maxpuls
HRV-belastningstest (Mäter din pulsvariabilitet i 3 minuter när du står still, för att ge dig en beräknad stressnivå. Skalan för denna är 1 till 100, där låga poäng indikerar lägre stressnivåer.)ja (med kompatibelt tillbehör)
HR Broadcast (sänder pulsdata via ANT+ till parkopplade enheter)

Löpningsfunktioner

Tillgängliga profiler för löpning

löpning, löpning inomhus, terränglöpning

GPS-baserad distans, tid och tempo
Löpdynamikja (med kompatibelt tillbehör)
Vertikal rörelse och kvot vertikal rörelse/steglängd (graden av ”studs” i din löprörelse och förhållandet mellan nack-/fördel och steglängd)ja (med kompatibelt tillbehör)
Markkontakttid och balans (visar hur lång tid under löprörelsen som din fot är i kontakt med marken istället för i luften och ger dig möjlighet att kontrollera din löpsymmetri)ja (med kompatibelt tillbehör)
Steglängd (realtid)ja (med kompatibelt tillbehör)
Kadens (antal steg per minut i realtid)
Prestationsförhållande (när du sprungit i 6–20 minuter jämförs din realtidskondition med dina genomsnittliga konditionsnivåer)
Mjölksyratröskel (genom analys av ditt tempo och din puls beräknas den punkt där musklerna snabbt börjar bli trötta)ja (med kompatibelt tillbehör)
Löppass
Förutsäg tävlingstider
Stöd för fart- och kadenssensor (med sensor)

Golffunktioner

Avstånd till F/M/B (avståndet till främre, mittre och bakre delen av greenen)
Avstånd till layups/doglegs
Mäter slaglängd (beräknar exakt avstånd för slag från valfri plats på banan)Automatisk
Digitalt scorekortja
Statistikspårning (slag, puttar per runda, green- och fairwayträffar och genomsnittlig slaglängd)
Garmin AutoShot™
Greenvy med manuell flaggplacering
Hinder och mål på banan
TruSwing™-kompatibel
Rundtimer/total distans

Utomhus- och fritidsaktiviteter

Tillgängliga friluftsprofiler

vandring, klättring, utförsåkning, snowboardåkning, längdskidåkning, paddelsurfning, rodd, rodd inomhus, jumpmaster, taktik

Punkt-till-punkt-navigering
Elektroniskt spår i realtid när du förflyttar dig
Tillbaka till start
TracBack®
UltraTrac mode
Höjdprofil
Distans till destination
Indikator för barometrisk trend
Trailrun automatisk klättring
Vertikal fart
Totalt uppför/nedför
Kompatibel med BaseCamp
GPS-koordinater
Projicerad waypoint
Sikta och kör
Områdesberäkningja (via Connect IQ™)
Jakt-/fiskekalenderja (via Connect IQ™)
Sol- och måninformationja (via Connect IQ™)
Dubbla nätkoordinater

Cyklingsfunktioner

Tillgängliga profiler för cykling

Cykling, cykling inomhus, mountainbikecykling

Banor (tävla mot tidigare aktiviteter)
Cykelvarv och maximal kraft för varv (med kraftsensor)
Tävla i en aktivitet
Tids-/distansvarning (utlöser ett larm när du nått målet)
FTP (Functional Threshold Power)ja (med kompatibelt tillbehör)
Kompatibel med Vector™
Kraftmätarkompatibel (visar kraftdata från tredje parts kompatibla ANT+™-aktiverade kraftmätare)
Kompatibel med Varia Vision™ (skärm som fästs vid huvudet)
Kompatibel med Varia™-radar (bakåtriktad radar)
Kompatibel med Varia™-lampor
Kadens (antalet steg per minut i realtid)

ja (ANT+® och Bluetooth® Smart-sensorer)

Simningsfunktioner

TIllgängliga profiler för simning

simning i bassäng, simning på öppet vatten

Simdata för öppet vatten (distans, tempo, antal simtag/simtagstempo, kalorier)
Simdata för bassäng (längder, distans, tempo, antal simtag/simtagstempo, kalorier)
Identifiering av simtagstyp (frisim, ryggsim, bröstsim, fjärilsim)
Simeffektivitet (SWOLF)
Träningsloggning
Simpass
Hjärtfrekvens (realtid under vila, intervalls- och passtatistik under vila och automatisk hämtning av hjärtfrekvens efter simning)ja (med HRM-Tri™ och HRM-Swim™)

Anslutningar

SmartphonekompatibilitetiPhone®, Android™, Windows®

Extra

Extra
 • Fysiologiska mätningar: Ja (återhämtningstid, mjölksyratröskel, FTP, HRV-belastningstest, V02-max för löpning och cykling, förutsägning av tävlingstider, träningsstatus, träningsbelastning, anaerob träningseffekt)
 • Löpdynamik (med valbart tillbehör)
 • Prestationsförhållande
 • Gränssnitt: USB, Wi-Fi® och Bluetooth®
 • Funktion för löpning/gång: Ja
 • Ange en mål-/sluttid: ja
 • Egna aviseringar: Ja
 • Anpassningsbar varvskärm
 • Stöd för Connect IQ: Ja (urtavlor, datafält, widgets och appar)
 • Trådlös anslutning: Ja
 • UltraTrac: Ja

Innehåll:

 • Forerunner 935 GPS-klocka
 • Laddningskabel
 • Handböcker

Ditt betyg om detta produkt?
Bli först med att recensera detta produkt