Kundefordeler illustrasjonsbilde
Kundfördelar

Hos oss är du alltid garanterad en god och trygg handel tack vare våra kundfördelar.

Vi arbetar ständigt med förbättra köpupplevelsen för våra kunder och fokuserar alltid på att du som kund ska vara trygg på att du har gjort en bra affär och att det finns lättillgänglig kundservice vid behov. Ett köp hos Milrab ska alltid vara tryggt, snabbt och enkelt!

 

Flera goda skäl att välja Milrab

Kalender ikon

365 dagars öppet köp

Hos oss får du hela 365 dagar på dig att returnera varor. Detta ger dig som kund hos Milrab chansen att se, prova och fundera på om du vill behålla produkterna som du har mottagit. Därmed kan du använda ditt hem som ditt eget provrum.
Frakt ikon

Fri frakt vid köp över 1000kr

Vid köp över 1000kr skickas varorna till dig utan fraktkostnader.
Pakke i retur ikon

Fri retur eller byte av vara

Du kan snabbt och enkelt byta eller returnera en vara till oss. Vi bifogar alltid en digital returetikett i samband med din beställning. Vi står för fraktkostnaderna vid en eventuell retur, men även för frakten av nya varor om du önskar byta (dock max vid ett tillfälle per beställning).
Pakke levert ikon

Snabba leveranser

Alla varor som skickas från vårt lager bör komma fram till dig inom 2-5 dagar, beroende på var i landet du bor. Lägger du in beställningen före kl. 12.00 skickas beställningen samma dag. Milrab levererar varor i hela Sverige i samarbete med Postnord och moms och tull ingår självklart alltid i priset.