Milrab är idag en leverantör av personlig utrustning för friluftsliv, träning och taktisk användning.

Läs vår historia här

Bagg

Milrab grundades hösten 2005. Men det hela började långt tidigare…
Det startade med ett intresse för utmaningar, hårda påfrestningar och att flytta gränser. Tänk att få känna tillfredsställelsen när du klarat något du inte trodde var möjligt, eller provat något helt nytt. Vi har lärt oss att det viktigaste för att nå målet, är vägen dit. Och det var just själva vägen till målet som vi fokuserade på när vi startade 2005, och som vi fortsätter att fokusera på än i dag.

Vi började med att leta taktisk utrustning som uppfyllde kraven för militära specialenheter. Taktisk utrustning betyder utrustning som tål extra hårda påfrestningar, och som fungerar optimalt i krävande situationer. Men det slutade inte där. När flera av elitsoldaterna kom hem från uppdrag insåg de snabbt att “vanlig” utrustning inte längre höll måttet i vardagen. Klockan de använde hemma saknade väsentliga funktioner, och träningskläderna kändes tunga och hade dålig ventilation. Nej, soldaterna visste vad det betyder att ha riktig utrustning och skulle bara nöja sig med det bästa.

Taktisk
Trening

Det fick oss att inse att bra utrustning borde vara tillgänglig för alla, inte bara specialenheter. Vi vet att vägen till målet kräver fokus och viljestyrka, och att känslan av tillfredsställelse först kommer när du nästan har gett upp, men klarar av att kämpa vidare. Alla har den egenskapen i sig, och vi vill vara med på den tuffa vägen mot ditt mål. För oss handlar det om att utrustningen inte ska sätta gränser. Vi kallar det Gears You There.

instagram