OM MILRAB

 

 
 
 
 
 
 

Officiell Leverantör

 

Offentlig upphandling


I 2012 ingick vi första ramavtalet med Politi Norge (Norska polisen) på egenutvecklade väskor. Vi jobbar kontinuerligt med utveckling av nya produkter och koncept, och är idag stolt leverantör på flera offentliga ramavtal i Skandinavien. För offentliga enheter har vi möjlighet för EHF och förhandsgodkänd kredit. Vid förfrågan kan vi även leverera erbjudanden på ett bredare sortiment än det som är tillgängligt i vår webshop.

För mer information och förfrågningar kan du kontakta oss på sales@milrab.se.

 
 

INVESTOR RELATIONS

 

Vision


Milrab har en vision om att utrustningen inte ska sätta gränser och vi jobbar kontinuerligt med att erbjuda de allra bästa produkterna och lösningarna till våra kunder. Vi sätter långsiktiga mål och jobbar strategiskt för att uppnå dessa. Vi är idag etablerade i Norge, Sverige och Finland, men våra ambitioner sträcker sig långt utanför Norden.

 

Styrelsen
 

 

Advisory board
 

 
 

PARTNER BRANDS

 

 
 

Samhällsansvar

 

I vårt arbete är vi alltid medvetna om att vårt företag har en miljömässig påverkan. Därför ska vårt värdeskapande vara hållbart och vi fokuserar därför på att ta vårt samhällsansvar i beaktning i såväl vår strategi som i våra mål.

 

 
 

Kundupplevelse

 

 

Press och Media
 

Bli ambassadör


Har du ett Instagramkonto, Youtubekonto eller en blogg som du tror matchar Milrabs varumärke? Vi söker kontinuerligt efter nya och spännande profiler att samarbeta med.

För mer information och förfrågningar, kontakta oss på media@milrab.se.