Vi står för fraktkostnaderna vid byte och retur! Här kan du läsa mer om våra kundförmåner.

Ångerrätt
Ångerrätten ger kunden rätt att frångå avtalet (ångerrätt) genom att meddela säljaren senast 14 dagar efter att kunden mottagit varan och de uppgifter som krävs i enlighet med tredje kapitlet i ångerrättslagen är mottaget på ett föreskrivet sätt i ett ångerrättsformulär. Ångerrätten löper ut senast tre månader efter att varan är mottagen eller efter ett år om uppgift om ångerrätt inte är angivet.
 

Reklamationer
Om kunden hittar ett fel eller brist på varan får denne inom rimlig tid efter att felet uppdagats meddela säljaren (reklamation). Fristen för att reklamera en artikel är två månader från det att kunden uppdagat felet.
 

1. Lämna ditt retur-/bytespaket till rätt transportör

Fäst retursedeln du fått på utsidan av ditt returpaket. Vi skickar våra paket med Postnord. Lämna in ditt returpaket hos ditt lokala postombud. Klicka här för att hitta byte- och retursedel!
Spara spårningsnumret som du får till ditt returpaket. Med det kan du när som helst se var paketet befinner sig. Om du väljer att använda en annan fraktmetod än returpaketet får du själv stå för fraktkostnaderna.
 

2. Väntad behandlingstid för retur / byte
Du får räkna med att det tar 2-5 arbetsdagar för paketet att nå vårt lager. När vi har mottagit paketet kommer vi skicka ett bekräftelsemail till dig inom 1-2 arbetsdagar. Om paketet ska returneras, ordnas det samma dag som du får en bekräftelse på mottagen retur. Ska du byta varor så går bytesbeställningen in i den vanliga kön och paketet skickas inom 0-3 dagar. Du kommer att få en ny sändningsbekräftelse med e-post när beställningen skickas från vårt lager.
 

3. Byte- / returpaket försvinner under transporten tillbaka till oss. Vem är ansvarig?
När paketet är levererat till mottagaren eller ligger klart för hämtning, och meddelande om upphämtning är skickat, räknas paketet som köparens egendom. Vi bortser från det, gör arbetet åt dig och skickar ersättning. Ta kontakt med oss om returpaketet skulle försvinna under transporten tillbaka till oss.
 

4. Reklamation
Vi behöver följande information
     § Ordernummer
     § Orsak till reklamationen - Skicka en bild av felen
     § Ärendet skickas vidare till leverantören som hanterar reklamationen (i vissa fall kommer reklamationsärendet att hanteras mellan kunden och producenten. I dessa fall kommer du att bli informerad. Via den här länken kan du se om reklamationen för din vara hanteras mellan kunden och producenten.

5. Villkor för godkänd retur:
     § Produkten kan provas för att se om storleken passar, men den får inte användas.
     § Kläder som ska returneras eller bytas får inte ha lukt eller fläckar.
     § Id-lappen får inte vara trasig eller borttagen från produkten. Id-lappen är själva förseglingen av klädesplagget och garanterar att plagget är nytt.
     § Av hygieniska skäl har vi inte bytes- eller returrätt på underkläder, eftersom de kan ha provats.
     § Använd inte tejp och skriv inte direkt på originalförpackningen (plastpåsar, kartonger etc.)
 

6. Retur över landsgränser
Det är inte möjligt att returnera och byta varor över landsgränser.
Har du flera frågor om retur och byte? Här kan du kontakta vår kundservice, så hjälper vi dig så snart vi kan!