Var god vänta...
Hem STOIX

STOIX

En skjorta ska inte sätta gränser - den ska ge möjligheter.
Tidlös skjorta med tekniska egenskaper
Ser ut som en skjorta - men är lika skön som din favorit-t-shirt. Denna skjortan är gjord för att låta dig möta alla utmaningar. STOIX har kombinerat klassiska snitt med fukttransporterande egenskaper och 4-vägs stretch, som normalt endast finns i tekniska kläder. Således är det perfekt för alla situationer du möter i vardagen; från det viktiga mötet, till cykelturen hem, eller att koppla av i soffan. Alla element i skjortan är gjorda för att få dig att se bra ut, men också må bra.

Ljusblå
LÄS MER

Svart
LÄS MER

Grön
LÄS MER

Marinblå
LÄS MER

Den bekvämaste skjortan jag någonsin har använt. Dessutom ser den bra ut och jag behöver inte stryka den.

Emil Hegle Svendsen
Tacklar alla utmaningar
Genom att kombinera teknisk funktionalitet med en klassisk och tidlös design säkerställer skjortorna från STOIX att du är beredd att ta itu med alla utmaningar.
Stretch
Alla har upplevt hur besvärligt det kan vara att bära en stel skjorta efter en helg eller en lång semester. Den här tröjan kommer att göra sådana upplevelser historiska. Ett unikt tyg med 4-vägs stretch gör den bekväm att bära utan att det ser ut som en träningskläder.
Fukttransporterande
Skjortor kan snabbt kännas fuktiga och har fula fläckar under armarna. En så kallad fukttransporterande teknik innebär att du undviker detta och att skjortan känns lika fräsch som när du tog på dig den på morgonen, även efter en lång dag ute eller på kontoret.
Strykfri
Många skjortor hävdar att de är strykfria. STOIX ser till att detta faktiskt håller löftet. Även efter timmar i en ryggsäck eller resväska är skjortan redo att användas. Även krage och manschetter innehåller ett speciellt tyg som gör att de håller sig snygga.

Teamet bakom STOIX tycker inte att det borde finnas en motsättning mellan att se bra ut och att må bra. De låter dig göra båda.

Bekymmersfri användning
Skjortan är avsedd att bäras. Det skrynklfria tyget gör att du kan rulla upp ärmarna utan att ha ett dragspelmönster efteråt. Den kan utan problem läggas i en ryggsäck och sättas på igen utan att behöva strykas. PS! Alla bilder som du har sett på den här sidan har tagits utan att strykjärn eller ångstreamer använts.
Fantastisk prestanda
Efter timmars användning får det fuktavvisande tyget fortfarande att skjortan känns som när du tog den ur garderoben på morgonen.
Visar 1-40 av 40 objekt
Visar 1-40 av 40 objekt